6 comments

 1. elis says:

  Felicitari !
  Gandesc intocmai : aici, sufletul nostru se tulbura zilnic, de mâlul ” care se ridica ca de pe fundul unei fântâni…
  Ce se poate face acum, am vazut cu totii, aflati in tara sau in afara ei, acest fenomen mediatic pe cat de original pe atat de periculos??
  Daca acest fenomen se va intampla pe problematici pe care nu le putem controla, deci nu vom putea identifica decalajul fata de realitate ?

  Va recomand o lectura :
  http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4955305,00.html

 2. Dan says:

  Elis, nu exista control asupra vietii noastre.
  oamenii educati si inteligenti nu pot fi controlati.
  Stii de ce ? Pentru ca sunt mai inteligenti decit cei care cred ca ne controleaza.
  Geoana, va iesi pentru ca au mintit la greu televiziunile si inclusiv cea publica condusa de un om fara caracter.

  Oricum Romania nu se va schimba decit atunci cind oameni ca Iliescu si cei ca Geoana si Antonescu nu vor mai putea sa faca politica.
  Asta inseamna ca eventual generatia actualilor copii din generala vor ajunge sa aiba Romania mai buna si mai bogata si mai plina de adevar.
  Dar pentru ei merita sa ne sacrificam si sa crestem Romania noastra frumoasa.
  pic cu pic se face mare :).

 3. elis says:

  1. Nu asta am vrut sa spun, ci faptul ca:
  saptamanile acestea, toata lumea a putut vedea lucruri bizare pe cateva posturi de televiziune, au vazut, mai ales, oameni vii care foloseau vorbele intr-un disjunctie flagranta cu realitatea. Pentru ca publicul cunostea realitatea, acest discurs contrafactual era evident pentru oricine.

  Daca nu se va analiza acest fenomen de care am avut parte in campania electorala, exista riscul ca acelasi fel de intoxicare sa se faca si pe teme pe care publicul nu le cunoaste, despre care informatia e insuficienta. In acest caz, decalajul imagine / vs/ realitate nu mai poate fi la fel de evident. De aici si periculozitatea decrosajului mediatic recent.

  2. Efectul a fost pentru mine invers: daca acum o luna de zile as fi votat cu Geoana, indata ce am vazut tertipurile televiziunilor si, mai ales, dupa anuntul suspendarii numirii ministrului de interne, atunci mi-am dat seama ca nu pot vota cu un regim care se instaleaza in forta. Prin urmare, am atunci nu am mai avut nici un dubiu.

  3. Si nu sunt de acord cu postul anterior nici in ceea ce priveste momentul cand vom avea parte de adevar. Nu cred ca abia copii de 10-14 ani vor trai intr-o lume mai clara. Nu ! Chiar de acum, alegerile acestea vor fi transate de votul tinerilor, pentru ca vor alege viitorul lor, vor alege LUMEA IN CARE VOR EI SA TRAIASCA.

 4. Francesco says:

  Sper din tot sufletul ca Geoana sa iasa pe locul 2. Pe langa lipsa de pregatire pe care a dovedit-o in direct la confruntare, este si purtatorul unui stil de conducere parsiv, bazat pe intelegeri dubioase si pe aranjamente pe care ar fi vrut sa nu le cunoastem.
  Democratia este politica la lumina zilei.

 5. cris says:

  Nu pot sa cred ca in toata campania lui Geoana nu a venit si el cu o idee noua sau poate rabla tractorul si-o atribuie.Nu pot sa cred ora la care s-a dus la Vantu CHIAR ASA DE PROST SA FIE????? Nu pot intelege nimic din ce a facut omul asta in campania lui.in afara de acuzele de pe antene chiar nu stie sa faca nimic omul asta???

 6. mihai says:

  Lasa ca e bun „livache”: asa i-a spus Basescu lui Liviu Negoita – ce faci mai Livache. Nu cred ca Geoana i-ar spune lui Klaus Johannis un astfel de apelativ. Livache e nume de sluga, Basescu asta vrea in jurul lui: SLUGI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.